Sorana Cîrstea, învinsă de experimentata Venus Williams la Montreal (WTA)

Jucătoarea română nu a cedat uşor în faţa americancei în vârstă de 38 de ani, câştigătoarea fiind decisă după 90 de minute de joc efectiv, scor final 7-6 (4), 6-4.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Getty Images)

Sorana Cîrstea (28 ani, 54 WTA) a pierdut confruntarea cu sora mai mare a mult titratei tenismane americane Serena Williams, fost număr unu mondial, joi, în manşa a doua a turneului WTA 'Rogers Cup', competiţie dotată cu premii în valoare de 2,82 milioane dolari americani.

Reprezentanta noastră a cedat în faţa jucătoarei Venus Williams (38 ani, 14 WTA) la capătul a 90 de minute de joc cu scorul de 7-6 (4), 6-4.

Cîrstea a început excelent, fiind foarte aproape să-şi adjudece primul set. Ea s-a aflat în cărţi de patru ori, a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 şi 5-3, dar americanca a revenit excelent şi a trimis duelul în tiebreak, unde s-a impus clar cu 7-4.

Şi în setul secund Sorana a jucat bine, a condus cu 1-0 şi 2-1, dar veterana din Statele Unite a egalat de fiecare dată, pentru ca apoi să încheie socotelile cu 6-4, după un duel echilibrat ce a constat în cinci break-uri consecutive, cea din urmă câştigând pe serviciul ei.

Românca a avut 4 aşi şi 6 duble greşeli, în timp ce Venus a făcut 7 duble greşeli şi nici un as.

Sorana Cîrstea va primi de la organizatori 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport