Sorin Oprescu a semnat, din puşcărie, contracte pe bani publici

Trimis după gratii pentru luare de mită, Oprescu ar fi semnat, cât a fost în arest, contracte pe bani publici, potrivit unor documente publicate de cetateanul.net. Documentele ce par a fi semnate de edil au număr de înregistrare de la registrul unic de contracte al Primăriei.
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Sorin Oprescu ar fi semnat cel puţin patru contracte ca primar general al Bucureştiului în timp ce era în arest preventiv, potrivit unor documente prezentate în exclusivitate de cetăţeanul.net.

"Deşi se afla în puşcărie, unde era în arest preventiv acuzat de luare de mită şi alte fapte de corupţie, Sorin Oprescu (primarul general al Capitalei, suspendat) apare că ar fi semnat bine-mersi, din biroul său, cel puţin patru contracte ca primar al Capitalei", arată sursa citată.

Cetăţeanul.net a descoperit patru contracte pe care Sorin Oprescu le-a semnat la data la care se afla în Beciul Domnesc deşi cât a stat în arest, până pe 29 octombrie 2015, edilul nu a avut dreptul, legal, să semneze documente oficiale, cu atât mai puţin contracte ale Municipalităţii.

Contracte semnate de Oprescu.
Contracte semnate de Oprescu. (Cetateanul.net)

Reamintim că Oprescu a fost reţinut de DNA, în noaptea de sâmbătă, 5 septembrie 2015, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. Cât a stat în arest, până pe 29 octombrie 2015, Sorin Oprescu nu a avut dreptul, legal, să semneze documente oficiale, cu atât mai puţin contracte ale Municipalităţii. Contractele publicate de cetateanul.net au însă data de 15 septembrie 2015.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne