Statul capturat. "Acum e clar de ce există fabrici de diplome şi de ce sunt gonflate de toate guvernele?"

Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Percheziţiile de la Universitatea "Vasile Goldiş" din Arad arată foarte clar de ce există fabricile de diplome şi de ce au fost ele tolerate şi gonflate de toate Guvernele cu excepţia celui condus de tehnocratul Dacian Cioloş, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, jurnalista Emilia Şercan.

"350.000 de euro ridicaţi în urma percheziţiilor făcute în cazul Universităţii "Vasile Goldiş" din Arad, suspiciunea fiind că banii provin din şpăgile date de studenţi. Acum e cât de cât clar de ce există fabricile de diplome şi de ce au fost tolerate şi gonflate de toate guvernele, cu câteva mici excepţii, cum ar fi Guvernul Cioloş? Mai corect ar fi să le spunem fabrici de bani, nu fabrici de diplome", a declarat Emilia Şercan.

Jurnalista avertizează că, în viitor, unii dintre cei care îşi cumpără acum diploma de medic vor ajunge să ne trateze pe noi.

"Ce ar trebui să trezească clasa politică e faptul că peste nişte ani, unii dintre cei care obţin pe şpagă diploma de medic vor ajunge să ne trateze pe noi. Însă când vreodată s-au gândit politicienii la noi? Ei dacă au vreo problemă de sănătate merg în străinătate, şi tot acolo îşi trimit copiii la studii", a precizat Emilia Şercan, adăugând hashtag-ul #statulcapturat.