Steaua Bucureşti s-a întărit cu trei jucători din Tonga

(Tony Feder / Getty Images)

Echipa de rugby Steaua Bucureşti s-a întărit cu trei jucători din Tonga şi îl aşteaptă pe un al patrulea, informează site-ul clubului.

Cei trei sportivi deja sosiţi sunt Dennis Hanna Naitoko, Petelo Sanele Tupou şi Tupou Vahekeheke Ahome'e, în timp ce Vainanuma Ki Vutala Manu a întâmpinat unele probleme cu privire la eliberarea documentaţiei de tranzit vamal, dar gruparea din Ghencea încearcă să remedieze acest impas.

Staff-ul tehnic al Stelei speră ca ultimii veniţi la echipă să se acomodeze cât mai repede, în vederea integrării imediate în lot pentru meciurile care urmează.

Dennis Hanna Naitoko este un pilier de 25 ani, fost component al echipei de juniori U20 a statului Tonga, participantă la Rugby Juniors World Cup în 2009, în Japonia.

Tupou Vahekeheke Ahome'e, care tocmai a împlinit 28 ani, este internaţional "A" din Tonga, ce a activat şi în Rugby League (rugby în XIII).

Petelo Sanele Tupou, 27 de ani, este jucător pe treisferturi, un centru cu două selecţii pentru Tonga "A". El a debutat la naţională în urmă cu patru ani la Pacific Nation Cup, competiţia omoloagă a IRB Nation Cup pentru emisfera sudică.

Deşi oboseala şi acomodarea cu noul fus orar şi-au spus cuvântul, insularii şi-au exprimat dorinţa de a se antrena alături de echipă.