Steaua - Dinamo Zagreb 0-0. Jucătorii lui Reghecampf au ratat cele mai mari ocazii ale meciului

(Echipa naţională de fotbal a României/facebook)

În meci amical de pregătire cu Dinamo Zagreb, Steaua a avut o prestaţie destul de solidă. Reghecampf a început partida cu o formulă destul de apropiată de cea de bază, iar Hamroun a fost cel mai periculos stelist.

Fosta campioană a României a întâlnit formaţia Dinamo Zagreb, care este o echipă de valoare apropiată. Fără internaţionalii Chipciu, Popa, Pintilii şi Stanciu la dispoziţie, Reghecampf a folosit un ”11” destul de apropiat de echipa de bază, în care au fost jucători precum Tamaş, Varela, Toşca sau Hamroun, dar şi noile achiziţii Ovidiu Popescu, Achim şi Aganovic.

Meciul a fost echilibrat, cu o primă repriză uşor dominată la posesie de croaţi. Steaua a avut cea mai importantă ocazie prin Enache, care a tras de la marginea careului, în minutul 11. Şi în partea a doua, tot Steaua a ratat cea mai mare ocazie prin Hamroun. Mijlocaşul adus de la Oţelul Galaţi a tras în bară de la aproximativ 20 de metri.

Steaua a terminat la egalitate cu Dinamo Zagreb, scor 0-0, la capătul unui meci bun făcut de jucătorii lui Reghecampf. Dintre jucătorii noi, Aganovic a ieşit cel mai mult în evidenţă, cu o prestaţie în care a lăsat impresia că s-a acomodat cu echipa.

Echipa de bază

  • Cojocaru- Tamaş, Varela, Toşca, Momcilovic - Ovidiu Popescu, Achim, Aganovic - Enache, Golubovic, Hamroun.
  • Rezerve: Niţă - Simion, Tudorie, Sulley, Vâlceanu, Mihai, Bourceanu, Mihalcea, Dan Popescu.