Stelian Ion: Cât timp vor mai răspândi minciuni aceşti penali şi incompetenţi? Răbdarea are o limită, domnilor

Românii nu vor permite celor de la PSD-ALDE să arunce la gunoi toată istoria noastră şi să ne ducă la coada Europei, a opinat deputatul Stelian Ion, revoltat de modificările legislaţiei penale operate de coaliţie.
Stelian Ion
Stelian Ion (Mihut Savu / Epoch Times)

Liderii PSD-ALDE au făcut zilele acestea tot felul de comparaţii cu statele europene cu privire la legislaţia abuzului în serviciu pentru a justifica redefinirea infracţiunii din Codul Penal. Asistăm la o propagandă mincinoasă că în Germania sau Franţa nu există abuz în serviciu, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Stelian Ion, membru în Comisia Juridică.

"Cât timp vor mai răspândi aceşti penali şi incompetenţi care fac legea în România zilelor noastre minciuni peste minciuni în care implică partenerii României? Răbdarea are o limită domnilor, fie că vorbim de contextul intern, fie de cel extern. Românii nu vă vor permite să aruncaţi la gunoi toată istoria noastră şi să ne duceţi la coada Europei. România va deveni o ţară #FărăPenali. Abia apoi vom putea intra în rândul democraţiilor occidentale funcţionale", a declarat Stelian Ion.

USR a făcut un studiu comparativ pe această temă ca să "desfiinţeze minciunile PSD-ALDE".

"Observaţi o mică-mare diferenţă între definiţiile abuzului în serviciu: în timp ce toate statele europene au în definiţie intenţia funcţionarilor de a obţine foloase pentru sine sau alţii, în România definiţia a fost limitată la foloase pentru sine, soţ, rudă sau afin până la gradul al II-lea inclusiv. Adică liber la abuzuri pentru prieteni!", a subliniat Stelian Ion.

foto
foto (Stelian Ion)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne