Striblea susţine că liberalii pregătesc un amendament care să-i scoată pe procurori din magistratură

Jurnalistul Cătălin Striblea
Jurnalistul Cătălin Striblea (facebook.com)

Jurnalistul Cătălin Striblea i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul unui articol publicat pe blogul personal, că în ultimele ore în România s-au întâmplat o serie de chestiuni care ar putea sa îl intereseze.

"În culisele Parlamentului, partidul care v-a adus la Cotroceni a blocat procesul de revizuire a Constituţiei pe o durată nedeterminată, probabil până când va avea majoritate. Nu pot să vă dau link la ştirea asta, dar sunt convins că o ştiţi deja. Şi mai ştiţi că tot PNL pregăteşte acolo un amendament care să-i scoată pe procurori din magistratură. O fi bine, o fi rău? Încă nu ştiu, în afara unei dezbateri", scrie Cătălin Striblea.

În afară de această chestiune, jurnalistul i-a atras atenţia lui Iohannis că astăzi avut mai avut loc o serie de evenimente de interes - protestele de la Mioveni, noua ameninţare a Rusiei, precum şi faptul că 25 de liberali au semnat legea prin care îşi dau pensii speciale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.