Suporter republican vocal: editorialul New York Times ar fi fost scris de Jared Kushner, ginerele lui Trump

Haos total în tabăra lui Donald Trump după ce Ann Coulter, suporter al preşedintelui american şi unul dintre cei mai vocali analişti din tabăra republicanilor, a declarat că îl bănuieşte pe Jared Kushner, ginerele lui Trump, că ar fi scris editorialul anonim publicat de New York Times, care împroaşcă administraţia cu noroi.
Jared Kushner, ginerele preşedintelui american Donald Trump.
Jared Kushner, ginerele preşedintelui american Donald Trump. (Peter Foley/Bloomberg/Getty Images)

Jared Kushner este principala alegere a editorialistei conservatoare Ann Coulter ca autor al unui controversat articol de opinie publicat de ziarul american New York Times (NYT).

Coulter a declarat că Jared Kushner ar fi scris articolul pentru a putea pretinde în faţa societăţii newyorkeze că el şi soţia sa, Ivanka Trump, ar fi fost vocile raţionale ale administraţiei SUA, potrivit publicaţiei Daily Mail.

„Din cauză că el şi Ivanka vor fi nevoiţi să se întoarcă în Upper East Side şi să meargă în zona Hamptons. Probabil ei sunt îngrijoraţi că Trump va fi înlăturat în următorii câţiva ani. Ei tocmai asistaseră la înmormântarea lui McCain, iar articolul a apărut imediat după Ziua Muncii, aşa că ei se gândeau probabil cu nostalgie la Hamptons. Şi singurul mod în care pot avea din nou acces acolo este dacă pot afirma ‘Nu vă faceţi griji, noi suntem cei care am oprit zidul’”, a declarat Coulter pentru The Daily Beast.

Jared şi Ivanka au participat la înmormântarea fostului senator John McCain, desfăşurată la Catedrala Naţională din Washington.

Amândoi lucrează la Casa Albă în poziţii de consilieri ai preşedintelui Trump.

Editorialista l-a criticat de asemenea pe Jared Kushner că lucrează la o reformă privind închisorile, în condiţiile în care tatăl acestuia a făcut închisoare.

Charles Kushner, a petrecut 14 luni în închisoare în perioada 2005 – 2006 după ce a pledat vinovat pentru evaziune fiscală, încălcări ale legii electorale şi influenţarea martorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe