Surpriză în zbor: un pasager îşi uită şarpele, care avea mai mult de un metru, la bordul avionului

Şarpele uitat în avion
Şarpele uitat în avion

Când se vorbeşte despre un şarpe în avion, mulţi îşi amintesc de filmul american Snakes on a Plane, din 2006, în care numeroase reptile au atacat pasagerii unei companii aeriene. Dar acest caz nu are nimic de-a face cu filmul. Incidentul a avut loc pe un zbor în Alaska, Statele Unite ale Americii.

După cum relatează revista Time, incidentul a avut loc recent, pe o cursă a companiei Ravn Alaska care zbura între oraşele Aniak şi Anchorage. Unul dintre pasagerii zborului a povestit revistei întâmplarea.

Un copil, unul dintre cei şapte pasageri din avion, a descoperit şarpele în partea din spate a aeronavei

Potrivit celor relatate de pasagera Anna McConnaughy, pilotul avionului a informat prin megafon că un pasager din zborul anterior a venit la bord cu un şarpe, dar că l-a uitat la bord. La scurt timp după aceea, echipajul a anunţat că nu găseşte animalul.

Dar situaţia nu avea nimic de-a face cu filmul menţionat la început. Şarpele a fost găsit de un băieţel, dormind în partea din spate a avionului, parţial acoperit cu o prelată. Nimeni nu a intrat în panică, toată lumea dorea să vadă reptila.

Apoi, unul dintre piloţi şi un însoţitor de zbor au luat şarpele şi l-au pus într-un sac de plastic. Anna McConnaughy a povestit revistei menţionate cum pilotul ţinea sacul în timp ce stewardesa punea animalul în interior. Şarpele, care avea peste un metru, şi-a petrecut restul călătoriei în sacul de plastic.

Compania aeriană a explicat că proprietarul nu a înregistrat şi nici nu a informat despre prezenţa reptilei în cabină. De asemenea, compania informează că nu permite transportul animalelor la bordul avionului, cu excepţia câinilor utilitari cu rol de ghizi.

Mai multe informaţii: Time

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură