Tăriceanu, surprins la 4 dimineaţa în aeroportul Otopeni. Ce i-a spus un cetăţean direct în faţă

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Unul dintre protestatarii din Piaţa Victoriei, Aly Elsiddig, a relatat vineri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, că l-a întâlnit pe preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, al doilea om în stat, pe aeroportul Otopeni, prilej cu care a ţinut să-i transmită un mesaj direct în faţă.

"M-am întâlnit cu Tăriceanu la aeroport la 3.45, dimineaţa la sosiri. M-am dus, am dat bună dimineaţa şi i-am spus să îi fie ruşine. A răspuns "vezi-ţi de treaba ta." Apoi cel din stânga a repetat îndemnul.

Le-am răspuns că atâta timp cât sunt oameni politici iar acţiunile lor îmi afectează viaţa, ca cetăţean am tot dreptul să le transmit punctul meu de vedere. Am rămas la doi metri de ei cu satisfacţia că le-am stricat buna dispoziţie pentru câteva minute.

P.S. E trist că din câţi oameni erau acolo am fost singurul care s-a dus la ei", a scris Aly Elsiddig, care a publicat poza de mai jos.

foto
foto (Aly Elsiddig)

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne