Taximetriştii independenţi acuză: "Mafia din taximetrie, mai activă ca niciodată în Primăria Capitalei!"

Viceprimarul Bădulescu şi-a propus să falimenteze taximetriştii independenţi iar la Direcţia Transporturi din Primăria Capitalei domnesc corupţia şi dezmăţul, acuză taximetriştii, anunţând că vor ieşi în stradă pentru a denunţa comportamentele din PMB.
Taximetriştii din Bucureşti acuză mafia de licenţe
Taximetriştii din Bucureşti acuză mafia de licenţe (Epoch Times Rromânia)

Consiliul Director al Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi acuză că mafia din taximetrie e promovată mai mult ca niciodată în Primăria Capitalei şi le cere Gabrielei Firea şi lui Liviu Dragnea să observe "corupţia şi dezmăţul" existent în acest moment în Primăria Generală la Direcţia Transporturi.

"În urma discuţiilor avute în data de 25 octombrie cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, discuţii care nu au dus la un rezultat menit să rezolve problemele, golănia şi marasmul existent în taximetria din Bucureşti; în urma comportamentului grosolan şi fără nicio justificare al acestuia, de înţeles dacă socotim că are interese să protejeze în continuare mafia din taximetrie, Consiliul Director al ADTI este în măsură să informeze membrii şi simpatizanţii săi, opinia publică şi instituţiile statului că mafia din taximetrie este promovată şi activă mai mult ca niciodată în Primăria Capitalei!" se arată în comunicatul de presă remis de ADTI Epoch Times.

În apelul către Firea şi Dragnea, ADTI mai susţine că viceprimarul Aurelian Bădulescu şi-a propus în acest mandat să falimenteze operatorii de transport în sistem PFA (persoană fizică autorizată).

"De când a ajuns viceprimar, acesta s-a angajat să semneze, fără a avea acest drept, Contracte de Atribuire în Gestiune Delegată grupurilor de interese care gravitează în jurul PMB, să vizeze autorizaţii retrase şi să atribuie unor transportatori cu datorii de miliarde de lei la bugetul de stat fără licitaţie drept de operare. Acesta a bătut palma cu patronatele şi nu a soluţionat nici una din problemele reclamate de operatorii de transport PFA", acuză taximetriştii.

Reamintim că una dintre cele mai stringente cerinţe ale ADTI constă în prelungirea contractelor cadru de atribuire în gestiune delegată cu aceeaşi valabilitate a autorizaţiilor de transport şi taxi. Practic, taximetriştii acuză că se doreşte ca lor să nu li se mai prelungească prin acte adiţionale actualele contracte, pentru a fi emise contracte noi în favoarea marilor operatori de pe piaţă care au dus deja la faliment numeroşi independenţi şi firme mici, preluându-le autorizaţiile.

"Protocolul semnat în campania electorală cu patronatele din taximetrie înseamnă încălcarea legilor şi continuarea marasmului în care se zbat şoferii pe stradă, noi taximetriştii PFA nu suntem patronate. Suntem oameni normali şi avem nevoie de reprezentanţi politici legitimi care să servească interesele cetăţeneşti pentru ca cetăţeanul bucureştean să aibă cele mai bune servicii în taximetrie. Nu vom tolera inconştienţa penală de la Direcţia Transporturi şi a viceprimarului Aurelian Bădulescu, comportamentele interlope ale funcţionarilor publici din PMB şi al Consilierilor Generali proaspăt aleşi de către cetăţenii bucureşteni, nu vom susţine cartelul patronatelor din taximetrie, traficul cu autorizaţii de taxi şi acţiunile transpartinice şi de grup ale mafiei existente şi formată de prea mulţi ani în jurul taximetriei şi a taximetriştilor. Invităm PSD prin preşedintele Liviu Dragnea să se delimiteze urgent de asemenea personaje şi să observe că sistemul începe să fie mai tare decât legea în Primăria Capitalei, acolo unde corupţia şi mafia din taximetrie este mai activă ca niciodată chiar în aceste momente.

Noi, taximetriştii, nu mai avem nimic de pierdut. Vom ieşi în stradă pentru a denunţa aceste comportamente şi vom arăta instituţiilor statului abilitate, cetăţeanului român sau bucureştean şi copiilor noştri că mafia învinge întotdeauna şi că nu mai avem nicio şansă într-o ţară ca România", se mai arată în comunicatul semnat de Consiliul Director, în numele Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne