Tensiuni în coaliţie. De ce vrea să-l schimbe Dragnea pe Tăriceanu de la şefia Senatului [surse G4media]

Nemulţumit de ambiţiile politice manifestate de colegul său de alianţă, liderul PSD Liviu Dragnea ar intenţiona să-l execute pe şeful ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este tot mai deranjat de ambiţiile politice al liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor “indiferent de formulă”, au declarat pentru G4Media.ro surse din coaliţie.

Potrivit surselor, Dragnea ar fi dispus să meargă până la schimbarea lui Tăriceanu de la şefia Senatului pentru a-i tempera liderului ALDE ambiţiile prezidenţiale. Atacul la funcţia de preşedinte al Senatului ar fi planificat pentru sesiunea parlamentară din toamnă, urmând ca Tăriceanu să fie înlocuit cu Şerban Nicolae.

"Dragnea se teme că Tăriceanu ar putea schimba tabăra şi doreşte să-l pună la colţ", au mai explicat sursele citate. Un alt motiv de tensiuni între cei doi este diferenţa tot mai mare din sondajele de opinie. Prăpastia este semnalată chiar de ALDE, care a defilat cu un sondaj de opinie realizat de Avangade.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne