Teodor Atanasiu: Şapte vicepreşedinţi PNL vor deveni prim-vicepreşedinţi în noua structură cu PDL

Theodor Atanasiu
Theodor Atanasiu (Epoch Times România)

Delegaţia Permanentă a PNL a decis promovarea unui număr de şapte vicepreşedinţi PNL la rangul de prim-vicepreşedinţi, funcţie care nu se regăsea până acum în statutul PNL. Aceştia vor fi asimilaţi în structura de conducere comună cu PDL, ca urmare a fuziunii, a declarat vineri, pentru Mediafax, vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, care a confirmat că se află printre aceştia.

Conducerea PNL a hotărât ca primii şase vicepreşedinţi în ordinea descrescătoare a numărului de voturi obţinute la congres să obţină funcţia: Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Marin Almăjanu, Alina Gorghiu şi Cristian Buşoi. Acestora li se adaugă Răducu Filipescu, vicepreşedinte PNL şi preşedinte al CJ Călăraşi, care a fost recompensat pentru rezultatele bune obţinute la alegerile europarlamentare.

În ceea ce priveşte echipa PDL, prim-vicepreşedinţii sunt: Cătălin Predoiu, Anca Boagiu, Andreea Paul, Liviu Negoiţă, Dorin Florea, Andrei Chiliman şi, mai nou, Mihai Răzvan Ungureanu.

Biroul Permanent Naţional al noului PNL va avea peste 100 de vicepreşedinţi.

Potrivit stiripesurse.ro, noul PNL va prelua structurile de conducere ale PDL. În BPN-ul PDL sunt 59 de membri, dintre care 5 vicepreşedinţi. PNL are 31 de vicepreşedinţi, dintre care 21 sunt ai Cooperativei. Aşadar, mai rămân 18 oameni care râvnesc la un loc în conducerea viitorului PNL. Aici s-au făcut jocurile, iar Cooperativa a promis locurile celor care îl votează pe Iohannis, în dauna lui Crin Antonescu.