Teodorovici: "Guvernul Cioloş luptă împotriva noastră ca ţară. Trebuie depusă moţiune de cenzură"

Ieşit din prim-planul politicii româneşti, fostul ministru de Finanţe al PSD, Eugen Teodorovici, a devenit vocal în timpul campaniei electorale.
Victor Ponta şi Eugen Teodorovici
Victor Ponta şi Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

După alegerile locale din 5 iunie, PSD trebuie să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloş, un guvern care este împotriva a tot ceea ce înseamnă România şi luptă împotriva noastră ca ţară, a declarat vineri fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici.

"Eu am spus-o, de la momentul în care s-a votat în Parlament acest guvern, că a fost o greşeală. O spun şi astăzi. A fost o greşeală atunci. Domnul preşedinte Iohannis a fost foarte abil în a ne pune nouă în braţe, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, cândva, cu toţii să le ştim şi să fie la lumină. Unii le mai ştim, le mai bănuim. Acum încearcă să fie la fel de abil şi să spună că nu este guvernul domniei sale. (...)

E frustrant pentru că oamenii din acest guvern nu răspund. Hai să fie un guvern politic, care să răspundă. Cum l-aş califica? E puţin să spun anti-tot ceea ce înseamnă România, de la simboluri până la viaţa de zi cu zi. Efectiv ei luptă împotriva noastră ca ţară. Orice zi ne va costa pe noi ca ţară, ca politicieni care vrem să guvernăm în viitor această ţară, pentru că e greu să repari o zi de nerealizare în orice domeniu", a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

În opinia lui Teodorovici, Guvernul Cioloş trebuie oprit, pentru că altfel, dacă va fi lăsat mai departe, "aşteptând alegerile din toamnă, va fi greu, chiar şi pentru un ministru de finanţe strălucit, să facă faţă începând cu 2017 şi ne vom întoarce, din păcate, la acea perioadă de tristă amintire 2009-2011".

Fostul ministru şi-a exprimat speranţa ca, la alegerile locale din 5 iunie, cetăţenii să voteze masiv în favoarea PSD şi "să arate, să fie un mesaj clar către partid în principal, către conducerea partidului, ca o moţiune de cenzură să fie luată în discuţie şi să fie depusă".

Teodorovici ar vrea ca PSD să ia o astfel de decizie după alegerile locale în contextul în care un politician este obligat să lupte pentru a ajunge la putere şi pentru a conduce ţara, "pentru a face bine, după care, în funcţie de asta, lumea să te voteze sau nu".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne