Teodorovici, supărat pe protestatari: "Nu mai vreau să accept asemenea măgării. De ce să nu mergem peste ei?"

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor şi numărul 2 în PSD după Dăncilă, le-a cerut colegilor săi prezenţi la conferinţa Organizaţiei Judeţene Dolj a partidului să nu mai întoarcă obrazul când "câţiva ameţiţi vin după ei să-i înjure" şi să nu mai accepte umilinţele de zi cu zi.

„S-a spus foarte mult că trebuie să fim îngăduitori, să întoarcem celălalt obraz. Nu mai vreau să accept asemenea măgării. Anumiţi colegi spuneau să fim calmi, să nu provocăm, să nu, să nu. De ce să nu? Dar de ce să nu? De ce să nu mergem peste ei, noi? Să câştigăm terenul pe care ei l-au pierdut acum. De ce să acceptăm umilinţele la care suntem supuşi zi de zi? Suntem hoţi, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi? Aveţi familii, avem familii toţi, avem copii. Ce poate fi în mintea unui copil când vede că taică-tu, maică-ta sunt criminali? Cum poţi să accepţi o astfel de abordare?

Mergem prin ţară pe la comunităţi locale. Şi vin câţiva ameţiţi după noi şi încep să înjure. E drept, nu sunt mulţi. Se mută după noi, să ne facă să nu mai scoatem capul din bloc, să nu mai ieşim în stradă, să nu mai vorbim cu oamenii. Să nu mai transmitem mesajul nostru, corect, curat şi sincer. Şi pentru asta tot trebuie să acceptăm această abordare. Nu spune nimeni să dăm în ei, dar nu poţi să-i laşi!”, a declarat Teodorovici, citat de Aktual24.ro.

Discursul lui Teodorovici a avut loc în prezenţa a circa 1000 de pesedişti, printre care şi Viorica Dăncilă.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video de la întrunirea din Dolj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne