Test de răbdare: Rezistă acoperit de albine timp de 61 minute (video)

Un apicultor intră în Guiness Book stabilind un nou record de 61 de minute care îl depăşeşte cu 8 minute pe cel anterior.

Apicultorul Juan Carlos Noguez Ortiz a rămas acoperit cu peste 100.000 albine, timp de 61 de minute, stabilind un nou record
Apicultorul Juan Carlos Noguez Ortiz a rămas acoperit cu peste 100.000 albine, timp de 61 de minute, stabilind un nou record (Print screen YouTube)

Aşezat pe un scaun, acoperit de albine timp de 61 de minute, apicultorul Juan Carlos Noguez Ortiz a intrat în Guinness World Records.

Sub privirile unei mulţimi uimite în Yonge-Dundas Square din Toronto (Canada), Juan Carlos Noguez Ortiz, angajat la Dickey Bee Honey Farm în Cookstown, a rămas aşezat pe un scaun, acoperit de peste 100.000 albine timp de 61 de minute, depăşind cu 8 minute recordul anterior de 53 minute, 34 de secunde.

"A fost un test de răbdare interesant", a declarat bărbatul care a rămas nemişcat, alegându-se doar cu câteva înţepături.

Ortiz a declarat pentru CBC Toronto că a făcut această cascadorie doar de două ori înainte de încercarea oficială. "Am vrut să le arăt oamenilor că nu trebuie să se teamă de albine", a spus Ortiz.