Tomac, despre o candidatură-surpriză a lui Băsescu la Primăria Capitalei: De la el te poţi aştepta la orice

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PMP Eugen Tomac şi-a exprimat speranţa, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că vom avea alegerile locale în două tururi de scrutin. Cât despre cursa pentru Primăria Capitalei, "perla coroanei" din România, Tomac a precizat că nu ştie dacă Traian Băsescu va decide ceva în acest sens, dar cu siguranţă partidul său va avea "un candidat puternic".

"Ne pregătim destul de hotărât pentru a avea candidaţi în toate localităţile din ţară. Avem 2.500 de candidaţi pregătiţi. Sperăm că vom avea două tururi şi atunci, în mod sigur, în turul doi ne vom întâlni cu toţii în jurul celui mai bun candidat pe care îl va avea dreapta în Bucureşti. În cazul în care ( ...) vom rămâne la un singur tur, atunci suntem condamnaţi să rămânem la o formulă în care să găsim un candidat unic, să lăsăm toate orgoliile la o parte, pentru că oraşul este mai important decât ambiţiile politice (...) Am avut discuţii şi cu colegii din PNL şi din USR. Discutăm destul de des acest subiect. (...) Nu vrem să ne batem joc nici de votanţii noştri, nici de Capitală şi vom lua decizia pe care o vom considera cea mai sănătoasă pentru Bucureşti", a afirmat Tomac, citat de Agerpres.

Întrebat dacă e posibil ca Băsescu să candideze încă o dată la Primăria Capitalei, liderul PMP a dat de înţeles că nimic nu este exclus când vine vorba de fostul preşedinte al României.

"E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom avea un candidat puternic. De la Traian Băsescu te poţi aştepta la orice. Deci, subliniez încă o dată, a spus-o chiar domnia sa, că şi-a lăsat un mandat neîncheiat câştigat din primul tur, atunci când aveam două tururi. Deci, orice este posibil", a răspuns Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne