Traian Băsescu susţine că nimeni din "Românica" nu e mai postac ca Iohannis

Traian Băsescu
Traian Băsescu (LIONEL BONAVENTURE / AFP / Getty Images)

Catalogat de către preşedintele Klaus Iohannis drept un "postac" vocal căruia "îi prieşte pensia", Traian Băsescu a declarat marţi seară, în cadrul unei intervenţii telefonice la postul B1 TV, că nimeni din "Românica" nu îl întrece la numărul de postări pe actualul şef al statului care "cam cu asta îşi pierde vremea" pe un salariu de 6.200 de lei.

Întrebat fiind despre relaţia sa cu Traian Băsescu şi dacă a luat în calcul să nu îl valideze pe Eugen Teodorovici la Finanţe aşa cum i-a solicitat acesta, Klaus Iohannis afirma: "Nu m-am întâlnit cu fostul preşedinte, nu i-am solicitat absolut nimic, n-am discutat nici despre reşedinţă nici despre politică. În rest însă, dacă e vorba de sfaturi, constatăm că fostului preşedinte îi prieşte pensia, e foarte vocal şi postac. Îi doresc să fie sănătos".

Replica preşedintelui Traian Băsescu nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul preşedinte susţine că Iohannis nu a spus de fapt niciun neadevăr pentru ca el este practic pensionar, după 44 de ani şi 6 luni de muncă, şi postează pe Facebook.

"Cei 12 ani cât am fost pe mare au avut alt regim şi am cumulat 44 de ani jumătate de muncă. Suficient ca să ai dreptul să mergi la pensie. Mi s-a părut însă o notă de dispreţ pentru pensionari, cea ce mi se pare o mare greşeală politică. În ceea ce priveşte postatul, Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica, nu ştiu cine e campionul. La cât postează Preşedinţia, dacă dânsul postează, cam cu asta îşi pierde vremea, pe un salariu totuşi net de 6.200 de lei, postacii la partide primesc mult mai puţin pentru operaţiunea asta", a adăugat Traian Băsescu.

Ulterior, fostul preşedinte Traian Băsescu a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj: "Diferenţa de la vorbă la faptă la postaci. Din 21.12.2014 Klaus Iohannis a postat 103 mesaje în 100 zile. Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje, tot in 100 zile. Zi Iohannis, care din noi doi este mai... postac?"

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.