Trei profesori "cu probleme", în cursa pentru Consiliul care asigură calitatea în învăţământul universitar

Trei profesori universitari asupra cărora planează diverse suspiciuni, unele cu iz penal, s-au înscris în cursa pentru un loc în Consiliul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior.
Prof. Dr. Ioan Lascăr
Prof. Dr. Ioan Lascăr (Epoch Times România)

Trei profesori universitari "cu probleme" - Ioan Lascăr, Luca Iamandi şi Doina Frunzăverde - au intrat în cursa pentru un post în Consiliul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

"Profesorul emerit Ioan Lascăr a minţit sub semnătură proprie că nu are nicio problemă de ordin penal. În realitate, este urmărit penal. Cred că acea declaraţie dată înseamnă un frumos fals sub semnătură proprie. Luca Iamandi a fost în toate comisiile de susţinere de doctorat ale tuturor plagiatorilor coordonaţi de Gabriel Oprea.

Doina Frunzăverde, despre care mai multă lume mi-a spus că are lucrări suspecte de plagiat, era rectorul universităţii din Reşiţa când mai mulţi profesori au fost puşi sub acuzare pentru luare de mită şi trafic de influenţă în 2015. Toţi trei îşi doresc să ajungă în Consiliul ARACIS, instituţia care asigură calitatea în învăţământul universitar românesc", a comentat jurnalista Emilia Şercan,adăugând hashtag-ul #magnacumfraude.

Pentru mai multe detalii pe acest subiect intraţi aici.