Tribunalul Bucureşti dispune, pentru a doua oară, arestarea lui Nicuşor Constantinescu

(photos.com)
La propunerea DNA, Tribunalul Bucureşti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicuşor Constantinescu, după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează pe terasa unui restaurant din New York. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii anticorupţie au cerut din nou arestarea lui Constantinescu la sfârşitul săptămânii trecute, după ce în presă au fost difuzate imagini preluate de pe internet în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York.

Pe numele lui Nicuşor Constantinescu a mai fost emis un mandat internaţional de arestare, după ce acesta nu a revenit în ţară în urma unei operaţii făcute la un spital din SUA. Curtea de Apel Bucureşti a respins măsura de arestare, dispusă de Tribunalul Capitalei, motiv pentru care mandatul a fost anulat.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale pentru acte de corupţie.

Nicuşor Constantinescu a obţinut permisiunea de a pleca pentru o lună din România, pentru tratament în SUA. Pretinzând că viaţa i-ar fi pusă în pericol dacă întrerupe tratamentul în SUA, baronul de Constanţa nu s-a mai întors la termenul stabilit de instanţă, procurorii DNA cerând, în consecinţă, arestarea sa.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne