Trică promite un 'nou CFR', începând de la derby-ul de miercuri cu Universitatea Cluj

Eugen Trica
 
Eugen Trica   (facebook.com)

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Eugen Trică, promite că de miercuri, de la meciul cu ''U'' Cluj, pe teren va intra ''un nou CFR'', mult mai agresiv, mai concentrat şi mai atent la joc.

Tehnicianul feroviarilor a spus că avut o şedinţă cu jucătorii săi după înfrângerea ''usturătoare'' cu Pandurii Tg. Jiu şi că după ce au analizat împreună jocul, le-a spus celor din echipă că acest eşec trebuie depăşit pentru că urmează un meci foarte important, cel cu Universitatea.

''Eu împreună cu jucătorii suntem vinovaţi de acel eşec usturător de la meciul cu Pandurii. Am avut o discuţie bărbătească cu ei ieri, înainte de antrenament, am văzut ce am făcut rău, pentru că v-am spus, lucruri bune nu am văzut deloc în acea partidă. Am trecut peste ele, urmează un meci foarte important, miercuri, în semifinala Cupei României, cu siguranţă, o să vedeţi un alt CFR faţă de ce aţi văzut în campionat cu Pandurii'', a spus Trică, marţi, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

Antrenorul a precizat că jucătorii sunt conştienţi că nu au dat totul, că nu au avut atitudine, dar este convins că de miercuri, pe teren, va evolua un CFR total schimbat.

''Le-am spus să uite acea partidă de duminică, pentru că vine alta, poate cea mai importantă din punctul meu de vedere. Este o semifinală de cupă, este un derby. Încă de la meciul de mâine să luăm o opţiune serioasă pentru a ne califica în finală. Să atacăm, să marcăm goluri, să fim agresivi. Lucrurile astea trebuie să le văd mâine la jucătorii mei'', a spus Trică, care a precizat că după Steaua — Dinamo, U Cluj — CFR Cluj este al doilea cel mai important derby al României.

În meciul de miercuri, Camora nu va evolua, el fiind accidentat, însă staff-ul echipei CFR speră că el să se poată recupera rapid pentru a participa la meciurile care urmează. Trică a mai spus că se aşteaptă la un ''U'' Cluj schimbat, cu o tehnică nouă de joc, datorată faptului că echipa are un nou antrenor.

''Cu siguranţă ca şi la U Cluj va fi altceva, s-a schimbat antrenorul, toţi vor să joace, să evolueze cât mai bine pentru a intra în vederile noului antrenor. Cu siguranţă se va schimba şi sistemul de joc. Nu va fi acel sistem pe care îl ştiţi cu toţii, îl ştiam şi eu, cu cei patru la mijlocul trenului, cei doi atacanţi. Sută la sută va fi altceva'', a spus Eugen Trică.

Partida U Cluj — CFR Cluj va avea loc miercuri de la 21,30 pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'', în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport