Turcan cere demisii: "Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie"

O întreagă Românie aşteaptă că "jupân" Dragnea să demonstreze că a înţeles ce se întâmplă şi că Grindeanu şi Iordache să îşi dea demisia.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Grindeanu, ministrul de Justiţie, Florin Iordache, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze după "ticăloşia care a nemulţumit o întreagă Românie şi a sfidat orice regulă de bun simţ", a declarat luni liderul interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie, o mârşăvie care a dus automat la albirea dosarului şefului său de partid, Liviu Dragnea. Această ticăloşie pe care a săvârşit-o Guvernul Grindeanu a nemulţumit o Românie întreagă, a uimit o lume întreagă şi a sfidat orice regulă de bun simţ şi de decenţă. Am văzut că dl Grindeanu a dat înapoi, a abrogat ordonanţa, dar nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greşelii, acelaşi domn Grindeanu abrogă o ordonanţă pentru că a greşit, pentru că s-a comportat incorect faţă de miile de români care respectă legea şi care vor un tratament egal în faţa legii.", a declarat Turcan, citată de Agerpres, la Parlament, după şedinţa comisiei de unificare a PNL.

În opinia Ralucăi Turcan, în acest context, PNL consideră că toţi cei vinovaţi de adoptarea ordonanţei de mutilare a Codului Penal trebuie să-şi dea demisia.

"De asemenea, dl Iordache trebuie să-şi dea demisia şi să nu mai emită nicio pretenţie de consultare sau de dialog pe o ordonanţă pe care a executat-o strict în beneficiul dlui Dragnea. În acelaşi timp, în Parlamentul României dl Dragnea este în continuare jupân şi o lume întreagă, o Românie întreagă aşteaptă ca acest jupân să demonstreze că a înţeles ceva din ceea ce se întâmplă. Din nefericire, dl Dragnea demonstrează, prin fiecare apariţie, prin fiecare cuvânt, că nu a înţeles nimic din ceea ce aşteaptă şi ce solicită românii", concluzionează Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne