Udrea: Alianţa PNL-PDL, un proiect menit să acopere eşecul de la europarlamentare

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Ploieşti, că, în opinia ei, alianţa dintre PNL şi PDL reprezintă un proiect menit să acopere eşecul celor două formaţiuni de la alegeri europarlamentare.

"E un proiect al unor lideri, că nu este un proiect al unor partide, care a pornit ca să acopere eşecul în alegeri atât al PNL, cât şi al PDL. S-a raliat după aceea şi Forţa Civică, ce a reuşit să ia doar 2%. Din acest punct de vedere, nu e treaba Mişcării Populare", a precizat Elena Udrea, citată de Agerpres.

Liderul PMP mai susţine că viitoarea alianţa nu este un proiect politic solid, în ambele partide existând nemulţumiri puternice legate de fuziune.

"Încearcă să facă o nouă construcţie politică, dar am văzut că au plecat vreo 30 de parlamentari de la PNL, vedem că la PDL există nemulţumiri la baza partidului legat de faptul că PDL va dispărea începând cu decizia de mâine, deci nu este un proiect politic solid", a explicat Elena Udrea.

Amintim că, PNL şi PDL se vor reunii sâmbătă în cadrul unui Congres comun pentru aprobarea statutului noii formaţiuni rezultate în urma fuziunii şi a noii alianţe electorale "ACL PNL-PDL" care va susţine candidatul la alegerile prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne