Udrea: Ponta a deturnat campania. De ce se raportează mereu la Băsescu, care nu mai candidează?

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta încearcă să deturneze campania electorală prin implicarea preşedintelui Traian Băsescu - care de altfel nu mai candidează - cu scopul de a obţine avantaj, a afirmat marţi contracandidatul său, Elena Udrea, potrivit Evenimentul Zilei. Prezidenţiabilul PMP a mai precizat că dacă va câştiga alegerile nu îl va pune premier pe Băsescu, ci va opta pentru politicieni tineri, oameni din mediul privat.

„Se încearcă atragerea preşedintelui în campanie, pentru a se crea un avantaj unui candidat, anume lui Victor Ponta. Se încearcă deturnarea campaniei în avantajul unui candidat, în favoarea lui Victor Ponta. De ce se raportează Victor Ponta mereu la Traian Băsescu, pentru că preşedintele nu mai candidează? Eu propun să ne ocupăm de campanie, preşedintele nu mai candidează”, a declarat Elena Udrea.

Preşedintele PMP susţine că premierul Victor Ponta nu ştie economie şi nu îşi îndeplineşte atribuţiunile, fiind un prim-ministru slab. În cazul în care se va sui pe fotoliul de la Cotroceni, Udrea promite că nu îl va pune premier pe Traian Băsescu, ci se va orienta spre politicieni tineri, oameni din mediul privat.

Udrea este încrezătoare că va ajunge în turul doi pentru că este un candidat mai bun decât oricare altul, care a făcut multe lucruri pentru români, spre deosebire de Guvernul Ponta, care a majorat taxele şi a impus altele noi.

„Este nevoie de un preşedinte implicat, luptător, care să facă lucruri, care să pună oamenii să facă lucruri. Sunt un candidat mai bun decât Iohannis, am făcut mai multe decât Iohannis, decât toţi candidaţii. Am semnat 6.000 de proiecte prin care am adus peste 1 miliard de euro în ţară. Acum multe proiecte sunt blocate, absorbţia de fonduri europene făcută de Ponta e extrem de slabă. De aceea, e bine să ne uităm la ce a făcut fiecare, nu la ce spune fiecare. De aceea, eu voi ajunge preşedinte, acest guvern nu a făcut nimic pentru români, a pus taxe, a scumpit preţurile”, a subliniat candidatul PMP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne