Ultimele noutăţi despre filmul ''Spectre'' din seria James Bond

Actorul Daniel Craig
Actorul Daniel Craig (FREDERIC J. BROWN / AFP / Getty Images)

Filmul Spectre din seria James Bond care se filmează în prezent, şi al cărui personaj este întruchipat de Daniel Craig, este al 24-lea film cu James Bond în rolul principal. Publicul este obişnuit cu felul sobru de abordare a agentului 007 de către Craig.

Un videoclip a fost lansat pentru viitorul film Spectre cu James Bond, în care se arată că această aventură va fi o luptă personală şi delicată pentru Bond, care va reveni pe urmele trecutului său, descoperind multe secrete în casa lui din copilărie, Skyfall.

În film este înfăţişată lupta lui Bond cu teroristul cibernetic Raoul Silva la Skyfall şi apoi, moartea lui M. Sediul MI6 este în ruine în urma atacului lui Silva iar o anchetă este în curs de desfăşurare în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Skyfall. Bond este aparent atras într-o serie de minciuni şi înşelătorii în care este implicată o agenţie de informaţii secrete, cunoscută sub numele de Spectre.

În Spectre revin să joace şi alţi actori din ultimele două filme Bond, inclusiv Ralph Fiennes în rolul lui M, Ben Whishaw în rolul lui Q şi Rory Kinnear ca Bill Tanner, şeful MI6. Totodată, vor apare o serie de actori noi, printre care Monica Bellucci (The Sorcerer's Apprentice), Lea Seydoux (Blue is the Warmest Colour), Stephanie Sigman (The Bridge, US) şi Andrew Scott (Sherlock).

Filmul Spectre va fi lansat în Marea Britanie pe 23 octombrie iar în SUA pe 6 noiembrie 2015.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.