Un Chihuahua face cunoştinţă cu bebeluşul familiei. Reacţia este surprinzătoare (video)


Quica împreună cu  Nicholas
Quica împreună cu Nicholas (Print screen YouTube)

Prima imagine stereotipică atunci când cineva se gândeşte la un chihuahua este cea a unui câine temperamental, nervos şi care latră mereu. Dar asta este înainte să o cunoaşteţi pe Quica şi să vă spunem cum l-a cunoscut pe Nicholas.

Înainte ca Nicholas să ajungă în această lume, Quica era regina casei, până când Yvonne Walsh, în vârstă de 33 ani, a dat naştere primului bebeluş al familiei.

În timpul sarcinii, Quica s-a arătat foarte protectivă. Atât de mult încât, atunci când Eddie, soţul Yvonnei, se apropia de ea să-i mângâie burta, Quica sărea imediat între ei să o protejeze.

Din cauza acestui comportament destul de bizar, cuplul a considerat că momentul în care Quica şi Nicholas se vor cunoaşte unul pe celălalt va fi un moment destul de curios. Aşa că au decis să-l înregistreze atunci când va sosi ziua cea mare. Şi ziua a sosit: pe 14 martie, la patru zile după naşterea bebeluşului, cei doi s-au întâlnit, iar Quica i-a surprins pe toţi în mod plăcut.

(Print screen YouTube)

În clipul video, Eddie ţine bebeluşul în braţe şi îl apropie cu multă grijă de Quica. Şi ce face aceasta? Ia imediat o poziţie de supunere totală şi se aruncă pe podea cu burta în sus ca un semnal că, din partea sa, nu va fi nicio problemă cu "fratele mai mic".

(Print screen YouTube)

După lansarea clipului video, care a devenit viral, Daily Mail a contactat cuplul pentru a cunoaşte detaliile primelor zile petrecute împreună ale căţeluşei Quica şi a bebeluşului: „Lui Quica îi place să stea de pază lângă pătuţul copilului şi ne avertizează de fiecare dată când acesta face vreun zgomot“, explică Yvonne. „Ea ştie că nu trebuie să atingă copilul şi este supusă în prezenţa acestuia“. A devenit gardianul lui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură