Un înalt funcţionar al statului a dezvăluit la DNA cum se dau HG-uri cu dedicaţie pentru baronii PSD [ziare.com]

Sevil Shhaideh(Minstrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene),
Sevil Shhaideh(Minstrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene), (Florin Chirila/Epoch Times)

Un înalt functionar în cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a dezvăluit, în timpul audierilor de la DNA, cum se dau HG-uri cu dedicaţie pentru baronii PSD.

Ministrul Dezvoltării îi suna pe subordonaţii care avizau proiectele de hotărâri de guvern şi se interesa de stadiul acestora, în cazul unor judeţe care erau controlate de lideri ai PSD: Tulcea, Vrancea, Constanţa, Teleorman, relatează ziare.com.

Dezvăluirea a fost făcută la DNA de unul dintre şefii Serviciului Avizare Acte Normative din MDRAP. Înaltul funcţionar a fost audiat ca martor în dosarul Belina, în care au fost trimişi în judecată fostul vicepremier Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în cadrul MDRAP, Adrian Ionuţ Gâdea, fost preşedinte al CJ Teleorman, şi mai mulţi funcţionari.

Practic, totul a pornit în momentul în care procurorii DNA au încercat să afle cum fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Shhaideh Sevil, a iniţiat, a fundamentat, a introdus pe circuitul de avizare şi a prezentat Guvernului pentru aprobare HG 943/2013.

Prin această hotărâre, s-a aprobat transmiterea unor părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel către domeniul public al judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman. Ulterior, insula a fost închiriată de Tel Drum şi folosită ca loc de relaxare de Liviu Dragnea, potrivit martorilor din dosar.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne