Un milion de euro pentru Dragnea, vizita în Israel plus "ciocul mic, domnule Primar"

Nemulţumit că este atacat pe tema migrării sale la PRU, Rizea contraatacă, acuzându-l pe Daniel Florea că a dat bani grei la partid şi lui Dragnea pentru a fi nominalizat candidat al PSD la Primăria Sector 5.
Cristian Rizea
Cristian Rizea (Facebook)

Fostul primar PSD al sectorului 5, Cristian Rizea, migrat, mai nou, la PRU - partidul lui Bogdan Diaconu - lansează pe Facebook o serie de acuzaţii incendiare la adresa actualului primar al sectorului, Daniel Florea, acuzându-l că l-a uns pe Dragnea pentru a fi nominalizat ca şi candidat al social-democraţilor în locul său.

În completarea postării sale, Rizea postează un link la un articol publicat de flux24.ro, conform căruia cumnatul lui Ninel Peia susţine că Daniel Florea ar fi dat în jur de un milion de euro către sediul central al PSD, că l-ar fi finanţat pe Liviu Dragnea, că ar fi cumpărat voturi în sectorul 5 şi a plătit, de asemenea, plecarea lui Dragnea, Firea şi Zgonea în Israel, precum şi multe alte cheltuieli pentru sediul central PSD din Kiseleff nr 10.

Avram i-ar fi cerut lui Florea postul de director la ADP, însă acesta l-a refuzat pe motiv că trebuie să pună pe acel post un om al lui, sau să îşi poată recupera banii pe care i-a investit în Dragnea.

Redăm postarea lui Rizea:

"Observ că după intrarea mea în Partidul România Unită , primarul sect 5 Daniel Florea a reacţionat încercând să minimalizeze faptul că adevăraţii membri PSD din sectorul 5 au venit alături de mine ! Îi transmit acestui pseudopolitician să iasă public să spună câţi bani i-a dat domnului Dragnea pentru a fi nominalizat ca şi candidat în locul meu (prietenii ştiu ...) , cum se lăuda în sediul din Kiseleff doamnelor care lucrează la secretariat înainte cu 1 lună de zile, cu puţin timp ca eu să am acele probleme, că EL va fi candidatul PSD la Primăria Sector 5, avertizându-le discret că în cazul în care nu se va întâmpla aşa, va face totul public !
Există în acest sens chiar o declaraţie publică a unui vechi membru PSD sector 5, domnul Gheorghe Avram, care a ameninţat că va dezvălui public acest lucru dacă nu va fi numit la ADP sector 5 ! ( înţeleg că va urma această numire în zilele următoare, chiar dacă acolo a fost desemnat altcineva...)

http://www.flux24.ro/dezvăluiri-bomba-din-psd-peste-un-mil…/

Sau poate ne spune public domnul Daniel Florea cât a ,,costat " vizita în Israel de la începutul acestui an, unde l-a însoţit pe domnul Dragnea cu toate că era singura persoană din delegaţie fără vreo funcţie de conducere la nivelul central al PSD ?!

Şi când mă refer la ,,costuri" domnule Florea , nu mă refer doar la cele care au acoperit transportul şi cazarea pentru perioada respectivă .... (prietenii ştiu...)

Aşa că, parafrazând chiar o fostă colegă a domnului Daniel Florea din Partidul Democrat: ,,Ciocul mic domnule Primar".