Un primar s-a filmat umilindu-şi fiica dezbrăcată şi pusă să repete în genunchi: "Nu voi mai fi o figurantă, mă fac fată cuminte"

Traian Ogâgău
Traian Ogâgău (Facebook)

Primarul PNL din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat clipele în care şi-a umilit fiica, o copilă în jur de 10 ani, punând-o să stea în genunchi, dezbrăcată şi cu mâinile ridicate deasupra capului cerându-şi iertare. Fetiţa era pusă să repete că va fi cuminte, că va fi ordonată, că îşi va face exerciţiile şi va învăţa, şi nu îşi va mai supăra părinţii, informează Antena 3.

În clipul video ale cărui imagini au fost blurate din motive lesne de înţeles, se aude cum Traian Ogâgău îi cere fiice sale să repete promisiuni de genul „nu voi mai fi o fiţoasă”, „nu voi mai fi o figurantă”, „mă fac fată cuminte”.

"Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata", "O să fac exerciţii şi o să învăţ", "Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun" sau "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta", sunt câteva dintre propoziţiile pe care bărbatul i le-a cerut copilei să le repete, în semn de penitenţă.

Contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat ulterior un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult îşi iubeşte fiica dar a precizat că "nimeni nu poate să ne spună cum să ne creştem copiii."

„La mulţi ani Traiana, îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viaţa mea, în viaţa noastră şi suntem responsabili de educaţia pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar şi când mai greşesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viaţa nimănui să ne spună cum să îi creştem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greşesc.

Un an nou şcolar plin de realizări îţi doresc iubirea mea şi vouă tuturor copiilor, iar părinţilor sănătate şi răbdare!”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne