Un tailandez descoperă un piton de 4 metri ascuns în peretele casei sale (video)

După ce a auzit zgomote sinistre care veneau din peretele casei, un tailandez a descoperit un oaspete nedorit: un piton de peste patru metri.
Piton
Piton (Print screen YouTube)

Somchai Subdang, un bărbat în vârstă de 45 ani, din Bangkok, Tailanda, se uita liniştit la televizor în urmă cu o săptămână, când a auzit un zgomot ciudat care venea din peretele casei.

Când şi-a pus urechea pe zid să asculte mai bine, a fost uimit să audă sunete sinistre asemănătoare unor şuierături. Presupunând că era vorba de un şarpe, a chemat imediat persoanele care se ocupă cu recuperarea acestora.

"Nu mă tem de un şarpe atunci când este blocat în perete, dar ar fi fost înfricoşător dacă s-ar fi ascuns în tavan şi acesta s-ar fi prăbuşit şi ar fi căzut pe mine în timp ce dormeam. Sunt doar dezamăgit că va trebui să repar casa acum. Dar mai bine asta decât să ai un şarpe ascuns în casă".

Lucrătorii au spart zidul lovindu-l cu un ciocan şi au găsit într-adevar un imens piton de patru metri şi jumătate care era ascuns într-o gaură din perete.

Unul dintre lucrători a declarat că peretele unei case este "un loc neobişnuit de a găsi un şarpe", deşi este posibil ca acesta să fi căutat un loc pentru a se proteja de ploaie. Şarpele a fost pus în libertate în natură de către lucrătorii de la protecţia animalelor din districtul Thung Khru, Bangkok.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură