Una dintre cele mai bogate femei din Rusia moare într-un accident aerian în Germania

Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei ale Rusiei
Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei ale Rusiei (Getty Images)

Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, a murit într-un accident de avion în apropierea Frankfurtului. Cauza accidentului nu a fost imediat elucidată.

În incidentul din vestul Germaniei au murit un pilot şi doi cetăţeni despre care se crede că ar fi cetăţeni ruşi, potrivit Deutsche Welle.

Compania aeriană rusească S7 Airlines a identificat una dintre victime ca fiind unul dintre proprietari, respectiv Natalia Fileva.

“În 31 martie 2019, acţionara S7 Airlines Natalia Fileva şi-a pierdut viaţa la vârsta de 55 de ani înainte de aterizarea unui avion privat Epic-LT pe un aeroport din Frankfurt. Cauza tragediei nu este cunoscută pe moment”, a precizat compania într-o declaraţie.

Fileva a fost listată de revista Forbes în 2018 ca fiind cea de-a patra femeie bogată din Rusia, cu o avere estimată la 534 milioane de euro.

Avionul cu şase locuri în care s-au aflat victimele s-a prăbuşit pe un câmp cu sparanghel, la sud de oraşul german Frankfurt, în jurul orei locale 3:30 p.m. (1330 UTC).

Un purtător de cuvânt al poliţiei landului german central Hesse a precizat că avionul s-a prăbuşit în apropierea Egelsbach, la 22 km sud de Frankfurt şi apoi a luat foc.

Potrivit mass mediei ruse, se presupune că tatăl Filevei şi pilotul sunt celelalte două persoane aflate la bordul avionului. O declaraţie a poliţiei a susţinut că pasagerii vor fi identificaţi cel mai probabil în cursul acestei săptămâni.

Controlul de trafic aerian german a precizat că avionul a decolat din Cannes, Franţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe