Unul din cei mai ”atractivi” oameni din lume - Guiness Book - [video]

”Magneto Man”, azerbaijanul Etilbar Elciev poate trage un mercedes cu puterea sa magnetică.
”Magneto Man”, azerbaijanul Etilbar Elciev poate trage un mercedes cu puterea sa magnetică. (youtube.)

Etilbar Elchiev, considerat de Guiness Book unul din cei mai ”atractivi” oameni din lume, are nişte calităţi magnetice deosebit care par desprinse din benzile desenate, a notat The Mirror.

Antrenorul de kick boxing deţine recordul pentru cele mai multe linguri lipite de un corp uman din partea Guiness Book. Totuşi, criticii spun că lingurile se pot lipi de aproape orice parte a corpului lipsită de păr.

În orice caz, Etibar este hotărât să dovedească faptul că abilităţile sale magnetice sunt demne de porecla ”Magnetic Man”, pe care a dobândit-o în Azerbaijan. Fiind primul azer care a reuşit să intre în cartea recordurilor, cu 53 de linguri lipite de pieptul şi umerii săi, Etibar a înregistrat un videoclip în care trage, cu ajutorul unui scaun de metal ataşat de pieptul său, un om şi un Mercedes Benz cu o greutate de două tone.

Reuşitele sale precedente nu l-au mulţumit pe Etibar, care se pregăteşte pentru ceva mai greu. ”Mă pregătesc mai serios. Intenţionez să ridic aproape 150 de kilograme”, a declarat Etibar.