Uraganul Harvey scoate monştri marini la suprafaţă

Uraganul Harvey i-a determinat pe oameni să-şi părăsească locurile natale, însă aceştia nu sunt singurii care s-au aflat în această situaţie. Uraganul a scos la suprafaţă creaturi marine destul de bizare.
Preeti Desai de la National Audobon Society a găsit carcasa unei creaturi marine misterioase pe o plajă din statul Texas în urma uraganului Harvey
Preeti Desai de la National Audobon Society a găsit carcasa unei creaturi marine misterioase pe o plajă din statul Texas în urma uraganului Harvey (Pen News / Preeti Desai)

Săptămâna trecută, după ce uraganul Havey tocmai trecuse prin zonă, Preeti Desai de la National Audobon Society, a cerut ajutor pe Twitter pentru a identifica o creatură misterioasă pe care a găsit-o pe plaja din oraşul Texas. Creatura părea să nu aibă ochi, avea gura plină de dinţi ascuţiţi şi un corp cilindric.

"La prima vedere părea o creatură ce trăieşte în străfundurile oceanului", a afirmat Desai. "Primul gând care mi-a venit în minte este că ar putea fi un chişcar (ţipar) de mare, însă când m-am apropiat, mi-am dat seama că nu avea cum să fie, mai ales din cauza gurii. Am mişcat creatura încoace şi încolo, ba chiar am întors-o pe partea cealaltă, dar nu mi-a venit nicio altă idee".

Desai a urcat pozele pe Twitter şi a cerut ajutor biologilor.

"Acesta este un subiect foarte potrivit pentru Twitter. Sunt o mulţime de oameni de ştiinţă şi cercetători pe aceasta platformă de socializare, ce sunt dispuşi să te ajute cu lucruri de genul acesta", explică Preeti Desai.

Biologii care au răspuns cred că monstrul din adâncuri este o specie de ţipar, însă au întâmpinat mari dificultăţi în a realiza exact ce tip de ţipar.