Uraganul Simona Halep ajunge în sferturile de finală la Montreal

Românca Simona Halep îşi ia revanşa în meciul cu cehoaica Karolina Pliskova - care a învins-o anul acesta la Fed Cup -, scor 6-3, 6-3, la turneul din Canada.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (BRD Bucharest Open/facebook)

În optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 “Rogers Cup” de la Montreal, Simona Halep (locul 5 WTA) o învinge pe cehoaica Karolina Pliskova (17) cu scorul de 6-3, 6-3. Partida a durat o oră şi şapte minute.

Simona a avut un serviciu excelent şi şi-a etalat toată gama de lovituri, de cele mai multe ori, cu mare acurateţe. Serviciul i-a permis româncei să o domine şi mental pe adversara ei, ale cărei lovituri năprasnice şi-au pierdut din intensitate, dar mai ales din precizie, în faţa siguranţei Simonei.

În sferturile de finală, constănţeanca o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, care a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova cu 7-6, 6-3.

Simona a acumulat 190 de puncte pentru această calificare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport