Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi depusă în cavoul familiei, la Târgu Jiu

Sergiu Nicolaescu, regizor, actor
Sergiu Nicolaescu, regizor, actor (Epoch Times România)

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare. La ceremonia de incinerare au participat doar familia, prietenii şi apropiaţii regizorului, iar urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei.

Sute de oameni au fost prezenţi să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu la Cercul Militar. Mulţi dintre ei aveau ochii în lacrimi şi erau revoltaţi de faptul că familia a decis să fie incinerat.

Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

La scoaterea din sediul Cercului Militar a sicriului în care se afla trupul lui Sergiu Nicolaescu, majoritatea celor prezenţi au aplaudat, dar au existat şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat "Ruşine!" la apariţia văduvei Dana Nicolaescu.

"Nu-l ardeţi! Nu merită asta!", au strigat oamenii. Inclusiv sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

Cei veniţi să-i spună adio lui Sergiu Nicolaescu au huiduit-o pe văduva regizorului şi la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Sora regizorului a declarat sâmbătă că cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei Nicolaescu la Târgu Jiu, relevă Antena 3.

alte articole din secțiunea Interne