US Open. Simona Halep, în formă maximă înaintea ultimului Grand Şlam al sezonului

"Am de gând să joc tenisul meu cel mai bun, să fac tot ce îmi stă în putinţă mai bine, să câştig meciuri şi să abordez acest turneu cum le-am abordat pe ultimele două." - Simona Halep
Tenismana română Simona Halep.
Tenismana română Simona Halep. (Simona Halep/facebook)

Tânăra sportivă română Simona Halep (24 de ani) are un moral bun şi este încrezătoare în forţele proprii înaintea debutului la turneul de la New York - US Open, ultimul circuit de Mare Şlam al anului, programat să se desfăşoare în perioada 29 August – 11 Septembrie 2016 la arenele Flushing Meadows.

Sportiva noastră care a înregistrat 13 victorii consecutive în ultima perioadă, reuşind să adauge palmaresului ei două trofee noi (Bucureşti şi Montreal), iar la Cincinnati ajungând până în semifinale - fiind eliminată de numărul 2 mondial Angelique Kerber (Germania), va avea parte de o misiune foarte dificilă, ea pornind din start ca favorita cu numărul 5 a competiţiei, având chiar şanse mari să o întâlnească din nou pe cea mai titrată tenismană a momentului - numărul 1 mondial, americanca Serena Williams.

"Îmi place jocul meu, simt că joc un tenis bun. Mă simt puternică din punctul de vedere al picioarelor. Mental sunt foarte bine. Cred că am cea mai bună perioadă din an. Dar nu am aşteptări pentru US Open. Este un Grand Şlam şi acolo toată lumea joacă un tenis bun, fiecare meci va fi dificil. " a comentat constănţeanca, conform contului de Facebook Simona Halep Band, unul apropiat sportivei noastre.

Simona, care a coborât o poziţie în clasamentul WTA dat publicităţii luni, după finalul turneului de la Cincinnati a mai adăugat: Am de gând să joc tenisul meu cel mai bun, să fac tot ce îmi stă în putinţă mai bine, să câştig meciuri şi să abordez acest turneu cum le-am abordat pe ultimele două. Voi merge la New York şi mă voi pregăti acolo, dar am nevoie de două zile libere. Voi dormi şi mă voi relaxa".