USR acuză: Fiscul a perpetuat starea de frică pe care Dragnea doreşte să o radiaţi împrejur

Prin acţiunea sa împotriva RISE, ANAF nu a făcut altceva decât să perpetueze starea de frică supusă faţă de autoritatea intangibilă pe care liderul PSD Liviu Dragnea doreşte să o radiaţi împrejur, a acuzat deputatul USR Cristian Seidler.
Cristian Seidler
Cristian Seidler (Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nici nu avea nevoie să le ceară în mod direct şi expres celor de la ANAF să dea buzna peste jurnaliştii de la RISE Project, care se pregăteau să publice o anchetă despre afacerile liderului PSD, a remarcat, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Cristian Seidler.

"Domnule Liviu Dragnea, puteţi nega oricât - şi poate chiar vă cred - că în mod direct nu aţi cerut controlul ANAF la Rise Project. Spun şi accentuez că "poate" vă cred pentru că ne-aţi mai asigurat că programul de guvernare se va aplica 100%, după care l-aţi schimbat, după care aţi comunicat că programul schimbat se va aplica eventual, nu mai e nici asta sigur. Aşa că, poate vă cred", i-a transmis Cristian Seidler liderului PSD.

În opinia parlamentarului USR, problema majoră e că nici nu era nevoie ca Dragnea să ceară în mod direct şi expres controlul respectiv nimănui.

"S-au executat unii în interesul dumneavoastră intuindu-vă dorinţa, încercând să vă intre în graţii, perpetuând starea de frică supusă faţă de autoritatea intangibilă pe care doriţi să o radiaţi împrejur. Pentru că aşa arată ţara pe care aţi construit-o. În paranteză fie spus, se pare că aţi construit ceva şi prin Brazilia, nu doar în România. Dar nu sunteţi singur, aveţi oameni ca Adrian Năstase sau Victor Ponta printre înaintaşi", a precizat Cristian Seidler.

Deputatul USR i-a amintit lui Dragnea că, recent, şi-a decapitat propriul Guvern, "condus de omul pus cu propria mână pentru că nu a ascultat întocmai ordinele".

"La ce vă aşteptaţi de la nişte bieţi funcţionari dornici de afirmare decât să vă multiplice comportamentul?! Pentru că aşa arată ţara pe care aţi construit-o. Prin perpetuarea fricii supuse faţă de autoritatea intangibilă pe care doriţi să o radiaţi împrejur. Voi, toţi. Zi de zi şi noapte de noapte, ca mişeii. Nemernicilor!", a subliniat Cristian Seidler.