USR acuză: "PSD-ul bagă pumnul în gură celor care vor să demaşte cheltuieli nejustificate"

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache (Florin Chirila/Epoch Times)

"PSD-ul închide gura Opoziţiei cu forţa la toate nivelurile", acuză Ilinca Macarie, consilier local din partea USR la Sectorul 1. Concret, reprezentata USR acuză că primăria condusă de social-democratul Daniel Tudorache încearcă să le pună pumnul în gură, interzicându-le să ia liber cuvântul la şedinţe.

"Primăria sectorului 1 ne transmite nouă consilierilor, că nu mai putem lua cuvântul liber în timpul şedinţelor, ci trebuie să anunţăm cu o zi înainte. Asta în timp ce ei bagă proiecte pe ordinea de zi suplimentară cu 5 minute înainte de a începe şedinţa.

Este efectiv un gest dictatorial de a băga pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu ei sau celor care vor să demaşte cheltuieli nejustificate sau proiecte neoportune. Prin această acţiune Tudorache arată cât de puţin îi pasă de cetăţenii acestui sector, pe care noi îi reprezentăm.

Vom alege calea cea mai bună de a ataca această decizie. Până atunci ne vom înscrie la cuvânt preventiv pentru toate proiectele şi vă invităm şi pe voi să vă anunţaţi participarea la şedinţe.

Nu putem să-i lăsăm să ne calce în picioare", scrie, pe Facebook, Ilinca Macarie.