USR, despre "premierea" lui Florin Iordache: Un dispreţ mai profund pentru mesajul societăţii e greu de imaginat!

"Premierea" lui Iordache cu o funcţie importantă în Parlament arată că acesta a fost un executant al ordinelor directe şi personal interesate ale lui Liviu Dragnea, susţine deputatul USR Dan Barna.
Dan Barna(USR),
Dan Barna(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

"În PSD nu mai este de mult timp nimic moral sau decent!", susţine USR, după ce fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost propulsat de majoritatea PSD/ALDE în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

USR aminteşte, prin vocea deputatului Dan Barna, că Iordache este contributor la Marţea Neagră şi autor al OUG 13, context în care alegerea sa ca vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor arată un dispreţ profund pentru mesajul societăţii.

"Constatăm, cu nu prea multă surpriză, că PSD îl propune astăzi pe Florin Iordache pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Da, este chiar acel Florin Iordache, contributor de marţe neagră şi autor al OUG 13, un tâlhăresc abuz de drept care a scos în stradă 600.000 de cetăţeni şi a pus România înapoi pe harta statelor unde corupţia este un instrument de lucru al guvernului.

În PSD nu mai este de mult timp nimic moral sau decent, dar un dispreţ mai profund pentru mesajul neechivoc al societăţii din ultimele luni şi o asumare mai explicită a corupţiei ca valoare internă şi mod de lucru este greu de imaginat. Să îl premiezi prompt, cu o funcţie importantă, pe acela pe care l-ai folosit drept coadă de topor arată că Florin Iordache nu a fost în acest caz decât un executant al ordinelor directe şi personal interesate ale lui Liviu Dragnea.

Şi toate acestea pentru că acolo, deasupra legii, comandantul, sau de fapt condamnatul suprem, să nu se simtă singur", susţine Dan Barna.

Reamintim că Florin Iordache a fost ales astăzi, în urma unui vot secret, cu bile, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne