USR: PSD ţine România captivă în corupţie şi subdezvoltare!

Condus de un politician condamnat penal şi judecat pentru corupţie, PSD îşi bate joc de votul românilor şi împinge ţara spre o criză economică, atrage atenţia USR.
Cristian Seidler
Cristian Seidler (Epoch Times)

Condus de Liviu Dragnea, PSD ţine România captivă în corupţie şi subdezvoltare şi este incapabil să guverneze ţara pe care o duce din criză în criză, susţin reprezentanţii USR.

Astfel, în mai puţin de un an de zile România a traversat trei crize politice, OUG 13, schimbarea lui Sorin Grindeanu şi "un război pentru putere între premierul Mihail Tudose şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, şi ne îndreptăm spre o criză economică, din cauza măsurilor incompetente şi iresponsabile ale guvernărilor PSD", susţin reprezentaţii formaţiunii, într-un comunicat de presă remis Epoch Times.

"Am asistat, toţi românii, la situaţii penibile, în care PSD îşi doboară, printr-o moţiune de cenzură, propriul guvern pentru că aşa a poftit Liviu Dragnea, un politician condamnat penal şi judecat pentru corupţie, al cărui unic obiectiv este să oprească dosarele care-i poartă numele.

Creşterea economică se bazează doar pe consum din import, nivelul de investiţii este cel mai mic din ultimii 10 ani, viaţa românilor este mai scumpă, stabilitatea bugetară a fost aruncată în aer, ne împrumutăm pentru a plăti salarii şi pensii", se arată în comunicatul formaţiunii.

Potrivit USR, România este împinsă în instabilitatea politică şi economică, aceasta în condiţiile în care partidul de guvernământ are o majoritate confortabilă în Parlament, graţie votului acelora care l-au votat, cu bună credinţă. PSD îşi bate joc de votul lor, susţin reprezentanţii formaţiunii.

"Liviu Dragnea nu este şi nu a fost niciodată preocupat de guvernare sau de programul de guvernare. Liviu Dragnea este disperat să modifice legile Justiţiei, să subminează activitatea DNA, să discrediteze partenerii internaţionali ai României care cer transparenţă şi integritate. Asta provoacă instabilitate, crize guvernamentale succesive, remanieri de miniştri şi haos in procesul de guvernare", a declarat Dan Barna, purtător de cuvânt al USR.

"Atât timp cât Liviu Dragnea va fi preşedintele PSD penalii vor avea în el un aliat, aşa cum s-a întâmplat cu Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, cercetate în dosarul Belina, pe care le-a apărat până în ultima clipă. Chiar dacă Shhaideh şi Plumb au fost remaniate, discursul ce ne-a fost servit de Dragnea şi Tudose arată că PSD nu a înţeles mesajul oamenilor şi al USR: "fără penali în funcţii publice". Dacă l-ar înţelege ar trebui să extindă aplicarea lui la nivelul tuturor demnităţilor publice", a arătat Cristian Seidler, liderul grupului USR din Camera Deputaţilor

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne