USR: "Viitorul ministru al Justiţiei nu a răspuns la niciuna din întrebările adresate de noi"

Viitorul ministru al Justiţiei nu a răspuns la niciuna din cele cinci întrebări adresate de USR. Când parlamentarii Uniunii Salvaţi România au protestat, Eugen Nicolicea i-a mulţumit viitorului ministru că nu a răspuns întrebărilor...
Florin Iordache(PSD),
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice şi în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii a Camerei Deputaţilor, Adrian Claudiu Prisnel acuză că atât viitorul ministru al Agriculturii cât şi nominalizatul PSD pentru Justiţie mai mult n-au răspuns la întrebări decât au răspuns. Astfel, Daea mai degrabă a audiat el comisia decât a fost audiat iar Iordache, sprijinit de Nicolicea, nici nu s-a sinchisit de întrebările USR.

Astăzi Petre Daea a fost audiat de comisile reunite de agricultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. După ce a lălăit un discurs de zece minute în care a descris în termeni vagi programul de guvernare şi aşa vag, am avut la dispoziţie suficient timp să punem întrebări.

Am început eu cu Cristian Ghinea, după care a urmat o jumătate de oră de întrebări şi apoi domnul Daea a început să-şi formuleze răspunsurile.

Deşi ne-a nominalizat pe amândoi, răspunsurile lui nu au atins deloc fondul. Pe scurt, a răspuns că nu are timp să răspundă, şi, la sfârşit, că nu are timp nici să ne mulţumească. În concluzie, ne-a audiat el pe noi.

La audierea lui Florin Iordache a fost mult mai simplu: viitorul ministru al justiţiei nu a răspuns la niciuna din cele cinci întrebări adresate de noi. Când am protestat, Eugen Nicolicea, preşedintele de şedinţă, şi-a dat măsura, mulţumindu-i viitorului ministru că nu a răspuns întrebărilor care i-ar fi pus în lumină proastă pe cei care le-au adresat", scrie, pe Facebook, Prisnel.