Valeriu Paşa: Congresul familiilor, finanţat din sărăcirea a milioane de familii din Rusia, Moldova şi Georgia

Alexandru Cozer afirma că printre invitaţii la Congresul familiilor sunt extremişti ruşi, membri ai partidelor din state UE finanţate de Kremlin, eurofobi şi adepţi ai desfiinţării UE, sugerând SIS-ului de la Chişinău că ar avea de lucru.
Congresul Mondial al Familiilor, desfăşurat la Chişinău 14.09.2018
Congresul Mondial al Familiilor, desfăşurat la Chişinău 14.09.2018 (facebook.com/viorica tataru)

Activistul civic Valeriu Paşa susţine că la Congresul Mondial al Familiilor care se desfăşoară în perioada 14-16 septembrie, la Chişinău, s-a adunat lume frustrată care execută o agendă politică a unui singur cerc de interese: gruparea de corupţi din Kremlin care se face pe bani obţinuţi din corupţie, din sărăcirea a milioane de familii în Rusia, Moldova, Georgia etc.

”Congresul "mondial al familiilor" este un non-eveniment la nivel internaţional. Un fâs. Scopul a astfel de "ideologii"este substituirea discuţiei despre stat de drept, combaterea corupţiei etc. Să îi dai importanţă înseamnă să le dai câştig. Hai să o tratăm exact conform impactului - ca pe un fâs. Maxim ce merită este să fie ridiculizat şi blamat”, a adăugat activistul.

În context, jurnalistul Alexandru Cozer a ţinut să sublinieze că finanţarea Congresului Mondial al Familiilor vine de la ”cei care bagă bani şi în separatismul din Donbas, persoane aflate pe lista sancţiunilor americane pentru războiul din Ucraina”.

”Printre invitaţi, tot felul de extremişti ruşi, în frunte cu Elena Mizulina, care a propus în Duma de la Moscova un proiect prin care toate femeile din Rusia să aibă copii cu Putin. Cei mai mari eurofobi şi adepţi ai desfiinţării Uniunii Europene, membri ai partidelor din state UE finanţate de Kremlin, sunt şi ei acolo. SIS-ul, Plahotniuc, Botnari? Cum acolo cu lupta cu „extremismul şi terorismul”?”, a conchis Alexandru Cozer.

În premieră, vineri, 14 septembrie, la Chişinău au început lucrările ediţiei a XII-a a Congresului Mondial al Familiilor. La eveniment participă câteva sute de delegaţi din peste 40 de ţări, iar Igor Dodon a declarat oficial anul 2019 – Anul Familiei în Republica Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe