"Vânătorul lui Dragnea", tun de 23 de milioane. Bucureştenii, terorizaţi de ţânţari, gândaci şi şobolani

După ce a luat 23 de milioane de lei de la primăria condusă de Gabriela Firea, pentru dezinsecţia şi deratizarea oraşului, şeful asociaţiei de vânătoare a liderului PSD a înstrăinat firma fără să-şi mai facă treaba.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, nu a fost în stare să facă dezinsecţia şi deratizarea oraşului, deşi a plătit 23 de milioane de lei. Şi nu oricui, ci unei firme patronate de şeful asociaţiei de vânătoare a lui Liviu Dragnea. După ce a luat banii de la primărie, "vânătorul lui Dragnea", Virgil Lucian Constantin, a spălat putina, scrie România Liberă.

Cum a spălat putina? A vândut firma unui teleormănean specializat în "transferarea" firmelor cu probleme pe numele unor egipteni care nu există.

Efectul asupra bucureştenilor e devastator: locuitorii Capitalei sunt terorizaţi de ţânţari şi gândaci, în timp ce şobolanii se plimbă ne-stingheriţi pe mijlocul bulevardelor. Noaptea, pe zidurile Facultăţii de Arhitectură, gândacii se comportă ca studenţii de anul I, nerăbdători să intre în sălile de curs pentru a-şi cunoaşte colegii şi profesorii. De ce s-a ajuns în situaţia aceasta?

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.