Vasea cu tancu', Igor cu racheta / Rusia: Bărbat beat intră cu un transportor blindat într-un magazin din regiunea Murmansk

Rus setos încearcă să ia vin dintr-un magazin închis cu ajutorul unui transportor blindat
Rus setos încearcă să ia vin dintr-un magazin închis cu ajutorul unui transportor blindat (Captură YouTube)

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-aţi făcut vreodată sub influenţa alcoolului? Ei bine, s-ar putea ca acel lucru să fie nimic comparativ cu această nebunie.

Un bărbat rus a intrat miercuri dimineaţă cu un transportor blindat în vitrina unui magazin, de unde a furat o sticlă de vin, potrivit presei locale şi materialelor video publicate pe reţelele sociale. Incidentul a avut loc în orăşelul Apatitî, regiunea Murmansk, la sud de cercul Arctic.

Bărbatul a furat vehiculul militar de la un poligon de pregătire pentru sporturi cu motor privat din apropiere, şi a condus printr-o pădure. Dar, în timp ce s-a chinuit să facă o întoarcere pe o stradă îngustă, bărbatul – pe care martorii l-au descris ca fiind beat – a intrat cu blindatul în vitrina magazinului.

Totodată, acesta a distrus un automobil Daewoo parcat în apropiere. Imaginile video postate pe reţelele sociale au arătat cum un bărbat a ieşit din blindat, a inspectat pentru scurt timp pagubele produse, apoi a intrat în magazin prin vitrina spartă şi a furat o sticlă de vin.

Ulterior, şoferul beat a fost arestat în timp ce încă avea asupra lui sticla de vin furată, potrivit mass mediei locale.

În ciuda faptului că un bărbat beat deţinea controlul deplin al unui blindat, martorii surprinşi în imaginile video nu păreau să fie prea tulburaţi.

“Practic, un tip a furat un vehicul blindat... şi a intrat într-un magazin pentru a-şi reface stocul de dimineaţă”, a declarat un utilizator al unei reţele sociale în timp ce filma scena.

Şoferul, având sub 30 de ani, nu s-a opus arestării, potrivit agenţiei de ştiri RIA. Identitatea sa nu a fost făcută publică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe