Vasile Dîncu, înţepături pentru Dragnea

A veni tot timpul cu critici la adresa unui Guvern cred că nu are neapărat o mare valoare politică, a atras atenţia vicepremierul Vasile Dîncu.
Dâncu Vasile
Dâncu Vasile (Epoch Times România)

PSD face o opoziţie consistentă Guvernului Cioloş însă o politică bazată numai pe scandal nu foloseşte nimănui, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

"Eu cred că în acest moment PSD-ul face o opoziţie consistentă Guvernului. Dacă ne luăm numai după ultimul eveniment din Parlament, în care premierul a venit şi a făcut un raport de ţară, ca să spunem aşa, a fost criticat destul de consistent de preşedintele partidului din acest moment. Pe de altă parte, eu cred că indiferent ce se întâmplă, indiferent cine este la Guvern, opoziţia este necesară, dar o opoziţie care să aibă consistenţă.

Alături de critici, unui Guvern poţi să-i aduci şi propuneri, să vii şi cu alte alternative. A veni tot timpul cu critici la adresa unui Guvern, indiferent de faptul că este Guvern politic sau nu este un Guvern politic, cred că nu are neapărat o mare valoare politică. Cred că este o măsură în toate şi această măsură trebuie să o simtă omul politic responsabil", a declarat Vasile Dîncu.

Vicepremierul a afirmat că o politică bazată numai pe scandal nu foloseşte nimănui. PSD a participat la instalarea actualului Guvern, iar, din punctul acesta de vedere, "în acel moment s-a purtat responsabil pentru acea perioadă".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne