Victor Ponta se bucură de victoria Syriza. Predoiu îl acuză de ipocrizie politică

30 septembrie 2013, Parlamentul Romaniei. În imagine Victor Ponta
30 septembrie 2013, Parlamentul Romaniei. În imagine Victor Ponta (Epoch Times România)

La scurt timp după ce premierul Victor Ponta a salutat pe contul său de Facebook şi Twitter victoria partidului de extremă stânga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia, prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, nu a pierdut ocazia sa îl ironizeze pe cel al cărui post doreşte să-l ocupe în viitor.

"Grecia - victorie categorică pentru Syriza! Morala / lecţie pentru noi: contează economia, joburile, mediul social, siguranţa (speranţa) pentru viaţă de zi cu zi!", a scris pe Facebook şi Twitter premierul Victor Ponta.

În replică, Cătălin Predoiu a precizat, pe contul său de Facebook, că observând postările recente ale premierului Victor Ponta a remarcat că acesta începe să îmbrăţişeze viziunea Opoziţiei.

"De peste un an insistăm asupra importanţei economiei, a investiţiilor şi a locurilor de muncă. A trebuit ca Victor Ponta să piardă alegerile şi să câştige Syriza în Grecia pentru a pronunţa pe Twitter cuvintele de mai sus. Noroc că în politică nu există plagiat. ", a precizat Cătălin Predoiu.

"Cum se împacă însă această poziţie recentă a premierului încă în exerciţiu cu tăierea dramatică a investiţiilor publice în ultimul an? Se împacă într-un singur fel: ţinând cont de ipocrizia politică a premierului în exerciţiu.

Ceea ce acesta refuză să recunoască este că rezolvarea celor două obiective (investiţii şi locuri de muncă) presupune suport popular şi credibilitate politică. Dl. Victor Ponta nu mai dispune de ele", a adăugat prim-vicepreşedintele noului PNL.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne