Victoria şi David Beckham, în prag de divorţ?

Bona familiei Beckham a dat informaţii ziarului News of the World în legătură cu posibilul divorţ al lui David şi Victoriei Beckham.
David si Victoria Beckham
David si Victoria Beckham (Frazer Harrison / Getty Images)

David (40 de ani) şi Victoria Beckham (41 de ani), au ameninţat cu o acţiune în justiţie după ce nu au reuşit să împiedice apariţia unui articol despre faptul că mariajul lor este pe cale să se destrame. Afirmaţiile provin de la Abbie Gibson, în vârstă de 27 de ani, bona copiilor familiei Beckham.

Noile dezvăluiri făcute de fosta bonă despre faimosul cuplu sunt publicate într-un articol cuprinzător, care susţine că David Beckham a vrut să se despartă, pe când Victoria este dispusă să facă tot posibilul pentru a nu se destrăma căsătoria.

Cuplul a intentat o plângere în instanţă împotriva News of the World, susţinând că bona, Abbie Gibson, în vârstă de 27 de ani, a încălcat un contract de confidenţialitate.

News of the World a raportat că judecătorul a decis în favoarea sa, pe motiv că povestea a fost în interes public.

Întrebat de ce afirmaţiile despre căsătoria soţilor Beckham erau de interes public, jurnalistul Taylor a declarat pentru BBC Radio Five live: "Soţii Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au facut milioane înfăţişând relaţia lor ca o căsătorie perfectă".

După aproape 17 ani de mariaj, se pare că David şi Victoria Beckham se despart. Miza divorţului e una uriaşă: nu doar copiii, ci şi averea de un miliard de dolari trebuie împărţită.

Surse apropiate de cei doi susţin că s-au despărţit deja de două luni, că Victoria locuieşte cu cei 4 copii la Londra, iar David ar fi la Miami. Totuşi, reprezentanţii celor doi infirmă zvonurile şi spun că nu au fost niciodată mai fericiţi ca acum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură