Victorii superbe pentru Irinei Begu şi Andreea Mitu. S-au calificat în turul 3 la Roland Garros

Irina Begu
Irina Begu (Facebook)

Irina Camelia Begu (locul 30 WTA) a învins-o pe croata Ana Konjuh (locul 93 WTA), cu scorul 6-2, 6-0, calificându-se în turul 2 al turneului de Mare Şlam de la Roland Garros.

In urmatoarea fază Irina-Camelia Begu va juca cu cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA).

Andreea Mitu (locul 100 WTA) a reusit sa o invinga pe Karolina Pliskova (locul 12 WTA) în două ore şi 20 de minute cu scorul 2-6, 7-6 (5), 6-4.

Andreea Mitu o va intalni pe Francesca Schiavone din Italia in următoarea partidă, care a reuşit şi ea o surpriză, învingând-o dupa un meci maraton pe Svetlana Kuzneţova, cu scorul 6-7(11), 7-5, 10-8.

La dublu feminin, perechea formată din Irina Begu şi spaniola Lara Arruabarrena s-au calificat în turul doi, după victoria obţinută în faţa franţuzoaicelor Manon Arcangioli/Chloe Paquet cu scorul de 6-2, 6-0.

La proba de perechi va juca şi Alexandra Dulgheru cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, iar în primul tur se vor confrunta cu cuplul Mona Barthel (Germania)/Mandy Minella (Luxemburg).

Miercuri, două sportive românce au părăsit competiţia: Simona Halep a fost învinsă de Mirjana Lucic-Baroni (locul 70) cu 7-5, 6-1, iar Alexandra Dulgheru a cedat în faţa jucătoarei franceze Alize Cornet (locul 29 WTA) cu scorul de 6-2, 7-5.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.