Violeta Alexandru anunţă că îi dă afară pe cei doi consilieri trădători care au bătut palma cu Firea

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Şefa PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, vineri, că Biroul Politic al filialei se va întruni pentru a-i da afară pe cei doi consilieri liberali care au votat bugetul pe 2020 propus de primarul PSD Gabriela Firea.

"Lucrurile s-au schimbat în PNL Bucureşti. De fapt, le schimbăm în fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, muncă serioasă, proiecte credibile. Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD şi prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă", a declarat Violeta Alexandru.

Ministrul interimar al Muncii a subliniat că nu permite să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor, pentru că "am muncit mult ca să o recâştigăm".

"Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora. Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi! Mergem mai departe. În PNL Bucureşti s-au oprit compromisurile", a transmis Violeta Alexandru.

Reamintim că doi dintre consilierii generali ai PNL, Cristian Olteanu şi Kansou Alexandru-Hazem, au ignorat ordinul dat de Violeta Alexandru, şefa filialei Bucureşti, şi au susţinut prin vot proiectul de buget propus de primarul Gabriela Firea, care de altfel a şi fost adoptat în forma dorită de PSD. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne