Vlad Voiculescu: Ei doar asta aşteaptă - să obosim, să cedăm, să plecăm

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestul paşnic în stradă este singura armă pe care o au românii împotriva coaliţiei PSD-ALDE până la următoarele alegeri parlamentare, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Singurul, ultimul instrument pe care îl mai avem sunt protestele masive în stradă. Ne tot întrebăm între noi: şi ce-o să facem? O să ieşim în stradă la fiecare tâmpenie cu care ameninţă să distrugă tot ce încă mai funcţionează, şi asta patru ani de zile? Răspunsul este DA. Pentru că este singurul lucru pe care îl putem face. Pentru că ei doar asta aşteaptă: să obosim, să cedăm, să plecăm.

Pentru că poate aşa, văzându-şi prietenii, fraţii, surorile, copiii sau nepoţii în piaţă, vor înţelege şi cei care nu au fost la vot sau care au fost păcăliţi din nou de aceeaşi jmecheraşi şi mafioţi. Protestul paşnic în stradă este singura noastră armă. Singura care funcţionează până la următoarele alegeri", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a făcut referire şi la declaraţiile liderului PSD Liviu Dragnea potrivit cărora a venit momentul "să începem să avem dezbateri aşezate, să avem răbdare", în contextul în care există "o mulţime uriaşă şi tăcută în România care aşteaptă aceste lucruri, uriaşă, din ce în ce mai mare".

"În alte cuvinte, ce vrea să spună domnul Dragnea: "o luăm mai uşurel de data asta, mai #ziuacamafioţii, mai pe sub radar... am mai fost şi pe la Bruxelles, i-am mai imbrobodit puţin cât să nu fie prea vehemenţi, am lansat <> ca să vedem câţi se mai agită şi cât durează până obosesc, le mai dăm nişte dezbateri pe la nas... după care o băgăm pe asta cu <>! Martori în televiziuni avem destui, nu-i o problemă...", a comentat Vlad Voiculescu.